Autószerviz szolgáltatásai

Autószerviz (autójavító műhely) a III. kerület, Óbuda- Békásmegyeren található, Szentendre irányából a 11-es főúton, Budapest (Óbuda- Békásmegyer) irányából a Szentendrei út folytatásán található.

Sok szeretettel várjuk, Budapest, III. kerület, Óbuda, Békásmegyer, Szentendre, autózóközönségét autójavító műhelyünkben, legyen az időszakos autószerviz, vagy kisebb- nagyobb autójavító munkálat.

Cégünk Márkafüggetlen Autószervizként vállalja minden típusú gépjármű, Időszakos szervizelését, javítását.

Műszaki vizsgára való felkészítését, vizsgáztatását, autószerelő szakembereink intézik a teljes folyamatot.

Autójavító műhelyünkben korszerű gumiszerelő és centírozó géppel vállaljuk gépjárműve abroncscseréjét, autószerelő munkatársaink magas színvonalon megoldják.

Továbbá cégünk (autójavító műhelyünk) tevékenységi körébe tartozik a szakszerű, javítása az autó karosszériájának, kezdve az apró sérülésektől, egészen a nagyobb elemek cseréjéig.

Nálunk csak a ténylegesen elvégzett munkát és a beépített alkatrészt kell kifizetni – a kiszerelt alkatrészeket kérésére becsomagolva autószerelő munkatársunk atadja Önnek

Autójavító szakembereink (autószerelő) telefonon értesítik Önt, ha autója elkészült, illetve, ha az autójavító munkálatok során bármilyen változás merülne fel, így kizárt, hogy meglepetés érje Önt.

Mindent megteszünk, hogy szolgáltatásainkkal elnyerjük ügyfeleink bizalmát, hogy Ön autója átvétele után elégedetten távozzon.